You are currently viewing Παστουρμαλί ατομικά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Παστουρμαλί ατομικά | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Φωτ: Shutterstock

Υλικά
Μερίδες: 6

  •  1 πακέτο φύλλα κρούστας
  • Για τη γέμιση

  •  14 φέτες παστουρμά
  •  300 γρ. κασέρι (προτιμότερο Σοχού ή Βόλου – σε μεγάλα σούπερ μάρκετ), τριμμένο
  •  2 αυγά, χτυπημένα
  •  2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  •  3 ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα
  •  2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένες και κομμένες σε ψιλά καρέ
  •  φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
  •  μαυροκούκι για το πασπάλισμα (σε μπαχαράδικα και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα μπαχαρικά ή με τις αρωματικές ύλες ζαχαροπλαστικής, δίπλα στη μαστίχα, το κακουλέ κ.λπ.) ή λευκό σουσάμι
  • Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>