You are currently viewing Κουκουβάγια ή ντάκος | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κουκουβάγια ή ντάκος | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Φωτογραφία: Νίκος Καρανικόλας

Η έξοχη ρεθυμνιώτικη συνταγή για την παραδοσιακή κρητική κουκουβάγια, το ωραιότερο μεσημεριανό και βραδινό του ελληνικού καλοκαιριού.
Για να ετοιμάσουμε την κουκουβάγια ή ντάκο βάζουμε σε ένα μπολ το μισό λάδι και όλα τα άλλα υλικά εκτός από τον ντάκο και την ξινομυζήθρα και τα ανακατεύουμε.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>