You are currently viewing Ηπειρώτικη φασολάδα με δυόσμο και ρίγανη

Ηπειρώτικη φασολάδα με δυόσμο και ρίγανη

10′ προετοιμασία

1 ώρα και 10′ μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20′

Υλικά
Μερίδες: 4

Διαδικασία

  • Για να φτιάξουμε την ηπειρώτικη φασολάδα με δυόσμο και ρίγανη, ξεκινάμε βράζοντας τα φασόλια με το καρότο, την πιπεριά, 800 ml νερό και αλατοπίπερο για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν.
  • Παράλληλα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά, να ροδίσουν.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ, τον δυόσμο, τη ρίγανη και αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και αδειάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση και σερβίρουμε.
  • Πηγή: Γαστρονόμος

    Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>