Τι ειναι το Headnews;

Το headnews.gr είναι ένας συλλέκτης και ταξινομητής ειδήσεων ο οποίος λειτουργεί αυτόματα, συλλέγοντας και ταξινομώντας τις RSS ροές ειδήσεων,με σκοπό την προβολή περιεχομένου σε όλη την Ελλάδα.

Τι είναι η δημιουργία περιεχομένου;

Η δημιουργία περιεχομένου είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται για την προσέλκυση ενός κοινού δημιουργώντας και μοιράζοντας σχετικά άρθρα για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Αυτός ο τρόπος προσέγγισης ενός κοινού καθιερώνει την τεχνογνωσία, προάγει την αναγνωσιμότητα της επωνυμίας σας (branding) και επικοινωνεί μέσω άρθρων για τα οφέλη ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας με τους εν δυνάμει πελάτες σας.

Δημιουργία περιεχομένου

Η συνεχής χρήση της δημιουργίας και κοινοποίησης περιεχομένου δημιουργεί και καλλιεργεί σχέσεις με τους υποψήφιους ή τους υπάρχοντες πελάτες σας. Όταν το κοινό σας θεωρεί ότι η εταιρεία σας ενδιαφέρεται για την επιτυχία της και προσφέρει περιεχόμενο σαν συμβουλές ή και καθοδήγηση, είναι πιο πιθανό να επιλέξει την συγκεκριμένη επιχείρηση όταν έρθει η ώρα να αγοράσει το προϊόν η την υπηρεσία που προσφέρει.

Ποια είναι τα οφέλη από την δημιουργία περιεχομένου;

  • Όταν προσφέρετε εκπαιδευτικό περιεχόμενο για ένα θέμα, οι εν δυνάμει πελάτες θα δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και αυτό θα αυξήσει την διαδικτυακή προβολή σας στα κοινωνικά δίκτυα.·
  • Η αφοσίωση είναι απαραίτητη για την προώθηση της επωνυμίας σας, επειδή όσο πιο πιστοί είναι οι πελάτες σας, τόσο περισσότερες επαναλαμβανόμενες αγορές θα κάνουν από εσάς. Η προσφορά περιεχομένου που ενημερώνει τους καταναλωτές μπορεί να τους βοηθήσει να αρχίσουν να χτίζουν εμπιστοσύνη με την επωνυμία σας και αυτό θα αυξήσει τους δυνητικούς πελάτες σας.
  • Η προσφορά περιεχομένου που ενημερώνει τους καταναλωτές μπορεί να τους βοηθήσει να αρχίσουν να χτίζουν εμπιστοσύνη με την επωνυμία σας.

Πως ξεκινάω να εκμεταλλεύομαι την δημιουργία περιεχομένου;

Βάλτε το κείμενο να δουλεύει για εσάς. Στο headnews.gr αναλαμβάνουμε την δημιουργία άρθρων και την ανάρτηση τους στον ιστότοπό μας με σκοπό την προβολή των προϊόντων η των υπηρεσιών σας σε όλη την Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@headnews.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.